Värikamari Sonkajärvellä

Perjantaina 9.6.2023 klo 18
Sonkajärven kirkko

Ulla Remes, livemaalaus
Teea Karttunen, huilu
Mikko Siirola, kitara

 

Taidemaalari Ulla Remes luo uniikin maalauksen huilisti Teea Karttusen ja kitaristi Mikko Siirolan esittämän musiikin synnyttämän tunneilmapiirin ja vuorovaikutuksen vaikuttamana.

Liity osaksi jotain kertakaikkisen ainutlaatuista, vain siinä hetkessä ja paikassa tapahtuvaa kuva- ja säveltaiteen sekä tunnekokemuksen symbioosia ja koe, miten taide toteutuu! Värikamari Sonkajärvellä -tilaisuudessa huilisti Teea Karttunen ja kitaristi Mikko Siirola tarjoilevat musiikillisen atmosfäärin kuopiolaisen kuvataitelija Ulla Remeksen taltioidessa sen maalauskankaalle visuaalisesti koettavaksi.
Meritoituneesta Ulla Remeksestä ja hänen kehittämästään live art -menetelmästä eli Tuntumaalauksesta voit lukea lisää täältä: https://www.ullaremes.net.

Tämän tilaisuuden koet todellakin vain kerran elämässäsi, toista samanlaista ei ole!

Värikamari Sonkajärvellä, pe 9.6.2023 klo 18
Sonkajärven kirkko
Vapaa pääsy, käsiohjelma 10€

Ohjelma:
Francis Poulenc: Sarabande
Francesco Molino: Duo nro 1 huilulle ja kitaralle, Op. 16
Heitor Villa-Lobos: Distribution des fleurs
Heitor Villa-Lobos: Prelude nro 1
Francesco Molino: Duo nro 2 huilulle ja kitaralle, Op. 16
Jean Françaix: Sonaatti huilulle ja kitaralle
Francesco Molino: Duo nro 3 huilulle ja kitaralle, Op. 16
Francis Poulenc: Joueur De Flute Berce Les Ruines

Tapahtuma on osa Kuopion kamarimusiikkiseuran järjestämää kuuden pohjoissavolaisen paikkakunnan kattavaa Värikamari-kiertuetta, joista jokaisessa kuullaan eri kokoonpanojen musiikkiohjelmisto, jonka aikana syntyy vallitsevaa tunneilmapiiriä ilmentävä maalaustaideteos ansioituneen taidemaalari Ulla Remeksen siveltimestä.

Kiertueen toteutumisen mahdollistaa Taiteen edistämiskeskuksen Kuopion kamarimusiikkiseura ry:lle myöntämä erityisavustus.