Värikamari-kiertue

9.6. Sonkajärvi
8.8. Pielavesi
9.8. Tuusniemi
18.8. Rautavaara
27.8. Vesanto
31.8. Rautalampi

Liity kesällä 2023 osaksi jotain kertakaikkisen ainutlaatuista, vain siinä hetkessä ja paikassa tapahtuvaa kuva- ja säveltaiteen sekä tunnekokemuksen symbioosia ja koe, miten taide toteutuu!

Värikamari-kiertueen kuudessa eri esityksessä ammattimuusikot tarjoilevat musiikillisen atmosfäärin ja vuorovaikutuksen Ulla Remeksen taltioidessa sen maalauskankaalle visuaalisesti koettavaksi. Kiertueen musiikillinen sisältö ja esiintyjät ovat Remestä lukuunottamatta eri joka paikkakunnalla – voit siis kiertää kanssamme vaikka jokaisen kerran kokien aina jotain uutta. Tämän tilaisuuden koet todellakin vain kerran elämässäsi, toista samanlaista ei ole! Katso jokaisen tapahtuman tarkempi ohjelma erillisestä konsertit-osiosta.

Kiertueen päivämäärät ja paikkakunnat ovat:

9.6. klo 18 Sonkajärvi (Sonkajärven kirkko)
8.8. klo 19 Pielavesi (Pielaveden seurakuntatalo)
9.8. klo 18 Tuusniemi (Tuusniemen seurakuntakoti, kirkkosali)
18.8. klo 18 Rautavaara (Rautavaaran kirkko)
27.8. klo 17 Vesanto (Vesannon kirkko)
31.8. klo 19 Rautalampi (Rautalammin kirkko)

Ulla Remes

Ulla Remes on koloristinen maalari ja monipuolinen nykytaiteilija, jolla on jo yli kahdenkymmenen vuoden ammattilaisura takana Suomessa ja maailmalla. Hänen tuntomerkkinsä ovat vahvat värit, reipas, hetkessä kiinni oleva ote ja hyvin vahva emotionaalinen lataus. Usein teoksissa on viitteitä maisemallisuuteen.

Remeksen teoksia on nähty Kreikassa, Unkarissa, Virossa, Espanjassa, Portugalissa, Ranskassa, Japanissa, Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa.

Ulla Remes on Kuolemattomat-taiteilijaryhmän jäsen, muut jäsenet ovat Tuomas Korkalo, Mika Vesalahti, Jouko Alapartanen ja Anna-Maija Rissanen. Hän on Suomen Taidemaalariliiton ja Kuopion Kuvataiteilijat ry Ars Liberan jäsen, Luovien alojan yhdistys Pro Myllyn ja Kulttuuriseura Pielisen Lumo ry:n hallituksen jäsen.

Kuvataiteilijana meritoituneesta Remeksestä ja hänen kehittämästään live art -menetelmästä eli Tuntumaalauksesta voit lukea lisää täältä: https://www.ullaremes.net.